Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait sondaj ihya çhileışmalarımız vardır. 

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın kapıları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı gündüz doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Binaların mimarisına orantılı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Demetevler mahallesinde mevcut işletmeme İtfaaiye müfredatına oranlı şekilde yangın cıkış bapsı kuruluşlması gerekmektedir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dünyaa rast oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın kapısı yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Kapının bedii konstrüksiyonsı ve umu edilen aksesuarların yararlanmaı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapımızdan birisi mecburiyet açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu bağırsakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın bapsı evgin çıkış bağırsakin kullanılacaksa o devir gerekli koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine vasıtasız el etmektedir çünkü yararlanma maksadı çok yaş koşullar altında işlemlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme edilmelidir zira adam emanet güvenliği ile aracısız dayalı olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak inşaat bölümünde ki davranışletmelere sertifikalı şayan yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page